FRANCIZA AXYS

AXYS TANATOPRAXIE a luat naștere în Timișoara și este promotoarea tanatopraxiei în România.
Cu ani în urmă, AXYS TANATOPRAXIE, sub protecție OSIM, a hotărât să francizeze domeniul tanatopraxic, acordând pe această cale Serviciilor de Pompe Funebre posibilitatea să ridice nivelul de calitate al serviciilor oferite, la exigențele și așteptările famililor îndoliate.
Acest domeniu implică o tehnică modernă, un procedeu complex de conservare care corespunde tuturor exigențelor contemporane în Uniunea Europeană, America și Canada.
Astăzi, în România, tanatopraxia este practicată de catre AXYS TANATOPRAXIE și membrii francizei cu rezultate deosebite, datorită echipei dinamice de experți în domeniu, diplomați ai Institutului Național Francez de Tanatopraxie, care oferă asistență permanentă membrilor francizei.

Performanța tehnicii tanatopraxice:
-întârzierea procesului de tanatomorfoză (autoliză,descompunere) cu 8 la 10 zile, rehidratarea tegumentelor, redând corpului un aspect natural;
-diminuarea majoră a cianozelor și a lividităților cadaverice până la dispariție;
-relaxarea fizionomiei feței și pigmentarea tegumentelor cu un aspect natural;
Această tehnică, prin rezultatele obtinuțe, redă persoanei decedate un aspect demn, permite familiei și celor apropiați să păstreze o imagine vie a celui pe care l-au îndrăgit și, nu în ultimul rând, se câștigă timpul necesar pentru organizarea în cele mai mici detalii a ceremonei de înmormântare, sau a transportului de corp pe distanțe lungi, în caz de nevoie.
Toate aceste performanțe sunt datorate tehnicii de îmbălsămare, a materialului și a produselor utilizate în acest scop.
Francizații beneficiază de asistență prin preluarea know-how-ului adică a sumei de cunoștințe necesare dezvoltării acestei activități.
Oferim condiții de francizare avantajoase, o pregatire riguroasă, totalitatea materialului necesar, cât și soluțiile și produsele necesare executării unei îmbălsămări la cel mai înalt nivel.

Profilul francizatului AXYS TANTOPRAXIE
 învață • gândește diferit • stabilește obiective • acționează 

VĂ NUMĂRAȚI PRINTRE CEI CARE DAU IMPORTANȚĂ CALITĂȚII ?

De ce noi?

Franciza AXYS este un sistem care te ajută să îți ridici la nivel înalt standardele oferite, apoi îți oferă consiliere și suport în derularea cu succes a afacerii

Brand recunoscut
Brand recunoscut
Echipă puternică
Echipă puternică
Experiență
Experiență
Asistență permanentă
Asistență permanentă
Prețuri preferențiale
Prețuri preferențiale
UNDE NE GĂSEȘTI
AXYS Tanatopraxie SRL
Loc. Rusova Veche, Nr. 32, Com. Berliște, Jud. Caraș-Severin, România
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

© 2021 Toate drepturile rezervate Axys Tanatopraxie SRL